Furtul din sistemul bancar moldovenesc a fost pus la cale de KGB-ul din Federația Rusă. Declarația aparține directoarei executive a Clubului Politic al Femeilor 50/50, Catinca Mardarovici și a fost făcută în cadrul emisiunii Alb&Negru.(video) Catinca Mardarovici: Furtul miliardului este mâna KGB-ului rusescFurtul din sistemul bancar moldovenesc a fost pus la cale de KGB-ul din Federația Rusă. Declarația aparține directoarei executive a Clubului Politic al Femeilor 50/50, Catinca Mardarovici și a fost făcută în cadrul emisiunii Alb&Negru.

Potrivit invitatei, funcționarii moldoveni au fost complici la acest furt, dar nu și beneficiari.

„Eu parțial sunt convinsă că furtul miliardului este mâna KGB-ului rusesc. Rușii au folosit atât slăbiciunile, cât și nevoile acestor oameni. Este greu de recuperat banii, deoarece schemele pe care le-au folosit sunt foarte complicate”

, a declarat Catinca Mardarovici.

Invitată spune că nu ar ieși să protesteze în stradă alături de Dodon, chiar dacă astfel de acțiuni ar contribui la recuperarea banilor.

„Eu alături de Dodon nu aș protesta niciodată, chiar dacă aș avea un miliard la picioare. Asta ar însemna să fiu gol pe interior. Mă refer la ideile protestelor care au compromis anumite lucruri”

, adaugă invitata.

Articol la limba rusa